Over Oma Esther

Even voorstellen

Ik ben Esther, ik ben 47 jaar en getrouwd met Rob (54).
Onze oudste dochter (28) heeft ons in september 2019 de meest trotse opa en oma gemaakt van de liefste, leukste en grappigste kleinzoon ter wereld (dat mag je als oma wel zeggen, toch?).
Omdat hij helemaal bedolven werd onder mijn creaties, heb ik in voorjaar 2020 bedacht dat ik ook andere mensen heel blij kon maken met al mijn ideeën. Zo is in Oma Esther ontstaan.

Inmiddels is de webshop uitgebreid met allerlei nieuwe producten. Al deze producten zijn leuk om te krijgen of om te geven als er een kleintje is geboren. Alle artikelen zijn met zorg geselecteerd op duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten en zorg voor het milieu.

En niet alleen de webshop is uitgebreid, ook onze familie! Eind mei 2022 kreeg onze middelste dochter (25) haar eerste kindje, een kleindochter! Ook onze oudste dochter kreeg begin december 2022 een tweede kindje, een kleinzoon. Wat een rijkdom!

Naast mijn werk voor Oma Esther werk ik parttime als leerkracht binnen het voortgezet speciaal onderwijs.

Verder hou ik erg ook van reizen, zoals je op de foto kan zien, maar ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek of een leuke film!

Winkelwagen
Scroll naar boven